FINANCIEEL


Tijdens de Chiro bieden we een vieruurtje aan. Hiervoor maken we gebruik van een drankkaartensysteem. Voor €5 kan je 10 drankjes of koekjes kopen. Je kan uiteraard ook altijd je eigen drankje of koekje meenemen.

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt €20. Prijzen van weekends en kampen proberen we zo democratisch mogelijk te houden. Als er iets betaald moet worden (weekend, kamp,...) hebben we het liefst dat u dit overschrijft op onze rekening, dit om misverstanden te voorkomen.
Als u iets overschrijft, vergeet dan zeker niet naam van uw kind + reden van betaling in de vermelding bij te zetten (bijv.: Jantje Smit, kamp 2008). Zo kunnen wij makkelijk zien wie al dan niet betaald heeft.

Kampen en weekends worden door sommige mutualiteiten terugbetaald. Informeer hiervoor zeker eens bij je mutualiteit!

De jeugddienst van de stad Geraardsbergen kan een hulp zijn. Klik hier voor meer info en voorwaarden. Deze steun kan niet door ons aangevraagd worden, u als ouder moet de stap zelf zetten. Voor meer informatie kan u altijd terecht bij de leiding.

Indien u vragen heeft over iets financieel kan u altijd terecht bij onze groepsleiding Jesper. Hij is van alles op de hoogte en zal u zeker trachten verder te helpen.

Financiele info over het kamp vind je hier.

Voor al uw betalingen: BE58 7370 2429 2479

BE58 7370 2429 2479