PRAKTISCH

 • Medicatie
  Om ongelukken te voorkomen dringen wij erop aan geen medicatie mee te geven. We voorzien een goed gevulde EHBO-koffer waarmee we iedereen te hulp kunnen snellen om ongemakken te verhelpen. Wanneer uw kind echter speciale medicatie nodig heeft, kan u die aan ons afgeven op de dag van het vertrek. Het is altijd handig als u de naam van het kind op het doosje schrijft.

 • Portefeuille
  Een portefeuille (geen envelop!) per kind (niet per gezin!) met de naam van het kind erop. Deze kunt u aan het begin van het kamp aan de leiding afgeven, om verlies te voorkomen. In de portefeuille stopt u de volgende dingen:

  • ISI+ of identiteitskaart
   Bij eventuele ongevallen zijn een ISI+ kaart voor de -12jarigen of een identiteitskaart voor de +12jarigen, een klevertje van de mutualiteit erg belangrijk. Vergeet deze zeker niet af te geven bij het vertrek.

  • Zakgeld
   Vanaf de Keti's veronderstellen wij dat zij al genoeg verantwoordelijkheidsgevoel hebben om zelf voor hun centjes te zorgen; Keti's en Aspi's hoeven hun geld dus niet af te geven. Hoeveel zakgeld u uw kind ongeveer moet meegeven, vindt u bij financieel.

 • Technologie
  Op kamp gaan is een moment van intens samenleven op een eerder sobere manier. Daarom vragen wij uitdrukkelijk dat er op kamp geen gsm's, mp3's of computerspelletjes meegenomen worden. Eventuele schade aan een toestel dat toch meegenomen is wordt niet vergoed door de Chiro.

 • Zwemgerief
  Men staat er vaak op dat de jongens in het zwembad geen losse short dragen. Dus moeten ons jongens zeker een aansluitende zwembroek meenemen. Iedereen moet ook een badmuts meenemen.