PRAKTISCH

 • Post
  Chiro Regenboog
  t.a.v. ‘Naam‘
  ‘t Driege
  Roosterbergstraat 36
  3680 Opoeteren (Maaseik)

 • Vertrek
  Zoals elk jaar plannen we onze bezoekdag samen met het vertrek. Dit zal dus doorgaan op donderdag 1 augustus. De bedoeling van deze bezoekdag is dat u uw kind naar de kampplaats brengt en daarna kan genieten van een lekkere BBQ. Zo krijgen jullie ook de kans om te zien waar de kinderen de komende 10 dagen zullen rondhangen. Meer info over de bezoekdag vinden jullie op pagina 17.

 • Aankomst
  Terug naar huis gaan we op zaterdag 10 augustus. De bus zal vertrekken rond 13u op de kampplaats en we verwachten dat deze rond 15u zal aankomen aan ons Chirolokaal.

 • Kampmis
  Op zondag 28 juli is het gewoon Chiro om 14u, maar om 17u vieren wij traditiegetrouw onze kampmis! We zullen er enkele liedjes zingen en tekstjes voorlezen. Het zou zeer fijn zijn dat jullie allemaal mee komen zingen en dat jullie mama en/of papa ook komen luisteren. Als je een uniform hebt is het altijd fijn als je het dan zeker die dag aantrekt!

 • Medicatie en dergelijke
  -Op de bezoekdag zal er een tafel opgesteld staan waar je alles wat aan de leiding moet gegeven worden, kan afleveren. Dit gaat dan om ISI+ kaart voor de -12jarigen, een identiteitskaart voor de +12jarigen, een klevertje van de mutualiteit, medicatie, zakgeld en dergelijke. Gelieve overal een naam op te schrijven, zodat het voor ons gemakkelijker wordt om te weten wat van wie is.

  -Gelieve de identiteitskaart, het klevertje en het zakgeld in een sluitbare portefeuille af te geven, 1 per kind niet per gezin. (Geen enveloppe)

  -Wij dringen er ook op aan om geen algemene medicatie mee te geven. Dit om ongelukken te voorkomen! In geval van nood kunnen wij steeds medicatie voorzien, maar dit gebeurt steeds met toestemming van een arts of ouder. Zonder toestemming mogen wij namelijk geen enkele vorm van medicatie toedienen. Indien uw kind echter speciale medicatie nodig heeft, gelieve ons dit dan te melden op de dag van het vertrek en aan ons mee te geven. Voor ieders gemak is het beter als u op het doosje de naam van het kind schrijft en wanneer hij/zij het moet innemen. Bij eventuele ongevallen is de ISI+ of identiteitskaart van uw kind van groot belang, vergeet deze dus zeker niet af te geven bij het vertrek!

 • Technologie
  Op kamp gaan is een moment van intens samenleven op een eerder sobere manier. Daarom vragen wij uitdrukkelijk dat er op kamp geen gsm's, mp3's of computerspelletjes meegenomen worden. Eventuele schade aan een toestel dat toch meegenomen is wordt niet vergoed door de Chiro.

 • Zwemgerief
  Men staat erop dat de jongens in het zwembad geen losse short dragen. Dus moeten onze jongens zeker een aansluitende zwembroek meenemen. Voor de zekerheid neemt ook ieder kind een badmuts mee.